Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα και Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος - Ιανουάριος 2011

Παγκόσμια Ημέρα: 29 Ιανουαρίου 2011 Παγκόσμια Εβδομάδα: 24 έως 30 Ιανουαρίου 2011

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, την Παγκόσμια Ημέρα και την Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος!

Δεδομένης της επιτυχίας των περασμένων Παγκόσμιων Ημερών για την Κατάργηση του Κρέατος και δεδομένου ότι το αίτημα για την Κατάργηση του Κρέατος είναι υψίστης σημασίας, ξεκινώντας αυτή τη χρονιά, τρεις Παγκόσμιες Εβδομάδες για την Κατάργηση του Κρέατος θα διοργανωθούν σε ετήσια βάση. Αυτές θα πραγματοποιηθούν τις τελευταίες εβδομάδες των μηνών Ιανουαρίου, Μαΐου και Σεπτεμβρίου.

Έως τώρα, διάφορες εκδηλώσεις (συμπεριλαμβανομένων δράσεων ευαισθητοποίησης, παραστάσεις σε δρόμους, ομιλίες και διαμαρτυρίες) έχουν πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 50 πόλεις στις εξής χώρες: Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ελβετία και ΗΠΑ.

Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα άτομα και τις ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων που ύψωσαν τη φωνή τους για τα καταπιεσμένα ζώα και εξέφρασαν την ιδέα ότι οι κοινωνίες μας πρέπει να απαγορεύσουν τη θανάτωση των ζώων για τροφή! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να γνωρίζουμε ότι την ίδια ημέρα άνθρωποι σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, εκφράζουν το ίδιο πολιτικό αίτημα:

πρέπει να σταματήσουμε τη μαζική δολοφονία των ζώων!

Πιστεύουμε ότι είναι πλέον καιρός να εκφραστεί δημόσια το αίτημα για την κατάργηση του κρέατος, με την αύξηση του αριθμού των εκδηλώσεων τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είναι επίσης καιρός, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε όσο πιο εμφανή μπορούμε τη δυστυχία των ζώων, και να δηλώσουμε το στόχο που πρέπει να συζητηθεί δημοσίως στις κοινωνίες μας, χωρίς κανένα ταμπού: την κατάργηση της εκτροφής ζώων, του κυνηγιού και του ψαρέματος.
Ελπίζουμε σε έναν μεγαλύτερο αριθμό ακτιβιστικών εκδηλώσεων σε όλο και περισσότερους χώρους, αλλά και σε μία διαρκώς αυξανόμενη αποφασιστικότητα, φαντασία και προβολή. Διάφορες εκδηλώσεις προγραμματίζονται στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Αγγλία για την Παγκόσμια Ημέρα και την Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος.

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, την Παγκόσμια Ημέρα και την Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος, από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2011!

Αν σχεδιάζετε κάποιες ενέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, παρακαλούμε στείλτε μας πληροφορίες για τις εκδηλώσεις σας, στο contact(at)meat-abolition.org, και θα τις δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε το κίνημα για την κατάργηση του κρέατος:

Αν η ομάδα σας αποφασίσει να υποστηρίξει το κίνημα για την κατάργηση του κρέατος, παρακαλούμε στείλτε μας το λογότυπο και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και θα σας προσθέσουμε στη λίστα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας. Αυτό θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό, να αποκτήσουμε περισσότερη δημόσια προβολή και αξιοπιστία.


Παρακαλούμε γίνετε μέλος στη διεθνή λίστα συζήτησης: http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Αν θέλετε γίνετε μέλος στη Γαλλική λίστα συζήτησης:
http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/

Σύνδεσμοι:

Σύνδεσμοι:
Διεθνής/Αγγλικά: http://meat-abolition।org/
(αυτή η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή);
।m-eat.org/wiki/Main_Page">http://en।m-eat.org/wiki/Main_Page
।yahoo.com/group/meatabolition">http://groups।yahoo.com/group/meatabolition

Γερμανικά: http://www.abschaffungvonfleisch.blogspot.com, http://de.groups.yahoo.com/group/abschaffungvonfleisch/

Ισπανικά: http://en.m-eat.org/wiki/FAQSP

Γαλλικά: http://abolir-la-viande.org/CP/2009-01-26/journee-abolition-viande.html, http://fr.m-eat.org,
http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/

Ιταλικά: http://aboliamolacarne.blogspot.com

Σχετικά με το κίνημα που ξεκίνησε (στη Γαλλία):
Το θέμα της κατάργησης του κρέατος συζητήθηκε για πρώτη φορά στο "Estivales de la question animale"("Καλοκαιρινή συνάντηση για το ζήτημα των ζώων") τον Αύγουστο του 2005 :
http://question-animale.org/lang/en/

Επιπλέον σκέψεις μπορείτε να διαβάσετε:
- σε ένα προσωπικό μπλογκ:
http://meatabolition.blogspot.com/

http://abolitionblog.blogspot.com/ (στα Γαλλικά)

- σε μία ομάδα συζήτησης:
http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/ (στα Γαλλικά)

Την πρώτη ομάδα συζήτησης ακολούθησε μία παρόμοια λίστα στα Αγγλικά το 2007:
http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Φυλλάδιο ''Η Κατάργηση του Κρέατος'' :
http://abolir-la-viande.org/pdf/meat-abolition.pdf