Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος

Παρακαλούμε προωθήστε

Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος: 17 & 18 Απριλίου, 2010!
Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, στο Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος στις 17 & 18 Απριλίου 2010!

Ο 2ος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για την Kατάργηση του Kρέατος που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2010, ήταν μια τεράστια επιτυχία!

Διάφορες εκδηλώσεις (συμπεριλαμβανομένων δράσεων ευαισθητοποίησης, παραστάσεις σε δρόμους, ομιλίες και διαμαρτυρίες) πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 50 πόλεις στις εξής χώρες: Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ελβετία και ΗΠΑ.
Πολλές ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων και στα άτομα που ύψωσαν τη φωνή τους για τα καταπιεσμένα ζώα και εξέφρασαν την ιδέα ότι οι κοινωνίες μας πρέπει να απαγορεύσουν τη θανάτωση των ζώων για τροφή! Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε, ότι την ίδια ημέρα άνθρωποι σε διάφορα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέφρασαν το ίδιο πολιτικό αίτημα:
πρέπει να σταματήσουμε τη μαζική δολοφονία των ζώων.

Μετά από την τεράστια αυτή επιτυχία, προωθούμε τώρα ένα ακόμη Σαββατοκύριακο δράσεων εκ μέρους των ζώων που γίνονται θύματα εκμετάλλευσης και δολοφονούνται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να ξεκινήσει μία δημόσια ζήτηση για την κατάργηση του κρέατος, με την αύξηση του αριθμού των εκδηλώσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ελπίζουμε σε ένα μεγαλύτερο αριθμό ακτιβιστικών εκδηλώσεων σε όλο και περισσότερους χώρους, αλλά και σε μία διαρκώς αυξανόμενη αποφασιστικότητα, φαντασία και προβολή.

Παρακαλούμε ενωθείτε με τους ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, στο Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο για την Κατάργηση του Κρέατος στις 17 & 18 Απριλίου 2010।
============
Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να αναφέρετε την εκδήλωσή σας στο http://nomoremeat.org/ ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με πληροφορίες για την/τις εκδηλώσεις σας καθώς και μία διεύθυνση επικοινωνίας στο: meat.abo.day[at]gmail.com

Παρακαλούμε γίνετε μέλος στη διεθνή λίστα συζήτησης:
http://groups.yahoo.com/group/meatabolition
============
============
Σύνδεσμοι:
Διεθνής/Αγγλικά: http://nomoremeat.org/; http://en.m-eat.org/wiki/Main_Page; http://groups.yahoo.com/group/meatabolition
============
============
Πως ξεκίνησε (στη Γαλλία):
Το θέμα της κατάργησης του κρέατος συζητήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2005 στο "Estivales de la question animale"("Καλοκαιρινή συνάντηση για το ζήτημα των ζώων"):
http://question-animale.org/lang/en/
Επιπλέον σκέψεις μπορείτε να διαβάσετε:
- σε ένα προσωπικό μπλογκ: http://meatabolition.blogspot.com/
http://abolitionblog।blogspot.com/ (στα Γαλλικά)
- σε μία ομάδα συζήτησης:
http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/ (στα Γαλλικά)

Την πρώτη ομάδα συζήτησης ακολούθησε μία παρόμοια λίστα στα Αγγλικά το 2007:
http://groups.yahoo.com/group/meatabolition
''Η Κατάργηση του Κρέατος'' από τους Estiva Reus και Antoine Comiti: http://abolir-la-viande.org/pdf/meat-abolition.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου