Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κάλεσμα για την ΠΕΚΚ Μαΐου 2012: 21/05/2012 - 27/05/2012

Φέτος παρατηρήθηκε μία αυξημένη συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος (ΠΕΚΚ) τον περασμένο Ιανουάριο και το αίτημα για την κατάργηση του κρέατος εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.

Θυμηθείτε ότι το 99,99% των ζώων που γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης σήμερα, σχετίζονται με την παραγωγή κρέατος.

Η επόμενη ΠΕΚΚ θα πραγματοποιηθεί 21-27 Μαΐου, και ελπίζουμε ότι θα είναι μια ευκαιρία για μία ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια κινητοποίηση.

Στις 2 Ιουνίου του 2012, θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι μία μεγάλη διαδήλωση με αίτημα το κλείσιμο των σφαγείων. Αυτό θα είναι μία ευκαιρία για να απευθυνθούμε στο κοινό και να διακηρύξουμε ότι η παραγωγή και η κατανάλωση κρέατος (και ψαριών όπως και άλλων ζωικών προϊόντων) προκαλούν τεράστια  βλάβη στα ζώα, δεν είναι ηθικά δικαιολογήσιμες και επομένως πρέπει να καταργηθούν το συντομότερο δυνατό.


Ελπίζουμε ότι παρόμοιες διαμαρτυρίες θα διοργανωθούν σε όλο τον κόσμο και θα ενθαρρύνουν  μία ραγδαία αύξηση της ευαισθητοποίησης: το ζήτημα των ζώων αποτελεί ένα σημαντικό ηθικό και πολιτικό ζήτημα που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μηνιαίες εκδηλώσεις για την κατάργηση όλων των μορφών εκμετάλλευσης των ζώων - που απαιτούν ρητά την κατάργηση της κτηνοτροφίας, του κυνηγιού και της αλιείας - οργανώνονται στη Γαλλία και την Ελβετία.

Το Veggie Pride March που θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία της Γαλλίας στις 19 Μαΐου 2012 θα θέσει ρητά το πλαίσιο του αιτήματος για την κατάργηση του κρέατος.

Μπορείτε να ακούσετε συνεντεύξεις που έχουμε δώσει στη γαλλική και την αγγλική γλώσσα, προκειμένου να καθοριστούν λεπτομερώς οι λόγοι για τους οποίους δίνουμε έμφαση σε αυτό το αίτημα.


Πώς να συμβάλετε στην παγκόσμια προώθηση της κατάργησης του κρέατος;

Μπορείτε να ενισχύσετε το meat-abolition.org το οποίο δεν λαμβάνει κρατικές επιδοτήσεις.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ακτιβιστικό υλικό, όπως μπλουζάκια, κονκάρδες, αυτοκόλλητα, και φυλλάδια.

Και φυσικά μπορείτε να μας στείλετε το λογότυπό σας και τη διεύθυνση του ισοτόπου σας, να μας ακολουθήστε στο Facebook και να θυμάστε να ανακοινώνετε τις δράσεις σας.

Εάν χρησιμοποιήσετε το σύνολο ή μέρος του παρόντος καλέσματος, παρακαλούμε να αναφέρετε την πηγή.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα από εσάς!

Παγκόσμια προώθηση του αιτήματος για την κατάργηση της παραγωγής και της κατανάλωσης της ζωικής σάρκας: δηλαδή, την απαγόρευση των προϊόντων που προέρχονται από το κυνήγι, το ψάρεμα και την εκτροφή ζώων, επειδή απαιτούν την εκμετάλλευση, τη δυστυχία και θάνατο αισθανόμενων όντων.

Σύντομα εισαγωγικά κείμενα
Λεπτομερές φυλλάδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου