Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κάλεσμα για την επερχόμενη ΠΕΚΚ: από 21 έως 28 Μαΐου 2011

Είναι λυπηρό ότι παρά το γεγονός ότι τα ζώα που χρησιμοποιούνται για τροφή αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ζώων που εκμεταλλευόμαστε, η φρικτή κατάστασή τους είναι εξαιρετικά αδιόρατη στο κοινό. Εναπόκειται σε εμάς, τους ακτιβιστές, να κάνουμε τη ζωή τους και την άθλια μοίρα τους ορατή και να παρουσιάσουμε τις προοπτικές για τον τερματισμό της σφαγής τους. Εναπόκειται σε εμάς να διακηρύξουμε ότι είναι ηθικά αναγκαίο να καταργηθεί η εκμετάλλευση των ζώων που χρησιμοποιούνται για το κρέας τους.
Όπως γνωρίζετε, η προηγούμενη Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος που διοργανώθηκε τέλος του Ιανουαρίου και η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συμπεριλάμβανε διαμαρτυρίες στην Αμερική, στην Ασία και στην Ευρώπη.
Η επόμενη ΠΕΚΚ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21 και 28 Μαΐου του 2011.
Ο σκοπός είναι να προωθήσουμε ξανά και ξανά την ιδέα ότι η παραγωγή και η κατανάλωση της σάρκας των ζώων πρέπει να καταργηθεί.
Εμείς θα συνεχίζουμε τις δράσεις μας για όσο διάστημα η ζήτηση εξακολουθεί να υπάρχει.

Οι κοινωνίες μας πρέπει να τοποθετηθούν σχετικά με τον αδικαιολόγητο από ηθικής άποψης χαρακτήρα της κατανάλωσης κρέατος, η οποία εμπεριέχει την καταπάτηση βασικών συμφερόντων αναρίθμητων συναισθανόμενων όντων, παρά το γεγονός ότι η κατανάλωση κρέατος είναι περιττή.

Σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε δυνατά και καθαρά, το καθήκον που έχει όχι μόνο το κάθε άτομο να σταματήσει να υποστηρίζει τη δολοφονική εκμετάλλευση που εμπεριέχει η κατανάλωση ζωικής σάρκας και των «υποπροϊόντων», αλλά επίσης και το καθήκον της κοινωνίας στο σύνολό της, να λάβει θέση υπέρ της απαγόρευσης της εκτροφής ζώων, του ψαρέματος και του κυνηγιού.

Αν είστε αποφασισμένοι να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη του κοινού αγώνα μας, ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε:

1) να διοργανώσετε δράσεις για την επερχόμενη ΠΕΚΚ και να δημοσιεύσετε τις ενέργειές σας σε αυτή τη φόρμα -αυτό είναι απαραίτητο για την προώθησή τους! Μπορείτε να βρείτε υλικό εδώ.

2) αναρτήστε το κάλεσμα, διαδώστε το, δημοσιεύστε το στο indymedia στις διάφορες πόλεις της χώρας σας (παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις δημοσιεύσεις σας, στέλνοντάς μας ένα email στο: contact(at)meat-abolition.org)

3) ενημερώστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το αίτημα της κατάργησης του κρέατος και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται γι΄ αυτόν τον σκοπό

4) εκτυπώστε και μοιράστε φυλλάδια και έντυπα
5) στείλτε το λογότυπό σας, αν έχετε κάποιο, (μέγιστο 150 pixels μήκος και πλάτος), έτσι ώστε να μπορέσει να δημοσιευτεί στη σελίδα με τους συμμετέχοντες
6) συμβάλλετε στο θέμα αυτό (με ανάλυση κειμένων, πεζογραφήματα, ποιήματα, ζωγραφική, ταινίες, παραστάσεις, μπανερς, κλπ.) που μπορεί να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα.

Επικοινωνία: contact(at)meat-abolition.org

Οργάνωση WWAM: http://meat-abolition.org/
(υπό κατασκευή)

Σύντομο, εισαγωγικό κείμενο: Για ένα παγκόσμιο κίνημα για την κατάργηση του κρέατος

Συχνές ερωτήσεις

Για πληροφόρηση σε βάθος: φυλλάδιο «Κατάργηση του Κρέατος»:
Στη γαλλική γλώσσα, η ομάδα συζήτησης: http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/
Για να εγγραφείτε, στείλτε ένα κενό μήνυμα στο: abolitiongroup-subscribe(at)yahoogroups.com

Στην Αγγλική γλώσσα η διεθνής λίστα συζήτησης: http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Για να εγγραφείτε, στείλτε ένα κενό μήνυμα στο: : meatabolition-subscribe(at)yahoogroups।com

Facebook: http://www.causes.com/55332-international-movement-for-the abolition-of-meat
http://www.causes.com/causes/55332

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου