Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος: 31 Ιανουαρίου 2015 και Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος: 24 έως 31 Ιανουαρίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος: 31 Ιανουαρίου 2015 και 
Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος: 24 έως 31 Ιανουαρίου 2015
Οι Παγκόσμιες Εβδομάδες για την Κατάργηση του Κρέατος (ΠΕΚΚ) έχουν εξελιχθεί σε μία μεγάλη επιτυχία. Διοργανώνονται κάθε χρόνο τις τελευταίες εβδομάδες του Ιανουαρίου, του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου. Η επόμενη εβδομάδα δράσεων θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2015. Θα συμπεριλαμβάνει επίσης και την Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος στις 31 Ιανουαρίου 2015.

Διάφορες εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί σε περισσότερες από 100 πόλεις ανάμεσα στις οποίες: Μπαχάμες, Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Τσεχία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ελβετία, Τουρκία και ΗΠΑ.

Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα μεμονωμένα άτομα και τις οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων που ύψωσαν τη φωνή τους για τα καταπιεσμένα ζώα και εξέφρασαν την ιδέα ότι οι κοινωνίες μας πρέπει να απαγορεύσουν τη θανάτωση των ζώων για τη σάρκα τους!

Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι την ίδια ημέρα, άνθρωποι σε διάφορα μέρη του κόσμου διοργανώνουν δράσεις για τον ίδιο πολιτικό στόχο: να μπει ένα τέλος σε αυτή τη μαζική δολοφονία!

Ο αριθμός των ακτιβιστικών δράσεων θα συνεχίσει να αυξάνεται, όπως και η αποφασιστικότητά μας, η φαντασία και η αναγνωρισιμότητά μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να συνεχίσουμε να εκφράζουμε δημοσίως ότι είναι απαραίτητο να καταργηθεί το κρέας, με την αύξηση του αριθμού των δράσεων σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Παρακαλούμε ενισχύστε με τη διοργάνωση μίας δικής σας δράσης την Παγκόσμια Εβδομάδα εκδηλώσεων για την Κατάργηση του Κρέατος από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2015 !


Για την κατάργηση της εκτροφής ζώων, του κυνηγιού και της αλιείας!


Παρακαλούμε ανακοινώστε τις δράσεις σας και δημοσιεύστε τις αναφορές σας στην ιστοσελίδα μας.

Αν κάποια ομάδα ή οργάνωση αποφασίσει να στηρίξει το αίτημα της κατάργησης του κρέατος, στείλτε μας το λογότυπό σας και την ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας σας ώστε να σας προσθέσουμε στη λίστα που δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας.Επειδή η παραγωγή κρέατος συνεπάγεται τη θανάτωση των ζώων που τρώμε,
Επειδή οι συνθήκες διαβίωσής τους και η σφαγή, κάνει τα ζώα να υποφέρουν,
Επειδή η κατανάλωση ζωικών προϊόντων δεν είναι απαραίτητη,
Επειδή αισθανόμενα όντα δεν πρέπει να κακοποιούνται ή να θανατώνονται χωρίς λόγο,

η κτηνοτροφία, η αλιεία και το κυνήγι, καθώς και η πώληση και η κατανάλωση ζωικών προϊόντων, πρέπει να καταργηθούν.


Εκ μέρους των ζώων σας ευχαριστούμεΗ ομάδα του meat-abolition.org

Ανακοινώστε τις δράσεις σας
Στηρίξτε το meat-abolition.org
Προβάλετε το meat-abolition.org στην ιστοσελίδα σας
Μοιραστείτε το υλικό μας
Εθελοντές: Το κίνημα για την Κατάργηση του Κρέατος σε χρειάζεται
WWAMs: Τι είναι οι Παγκόσμιες Εβδομάδες για την Κατάργηση του Κρέατος (ΠΕΚΚ)?
Συχνές ερωτήσεις
Ομάδες που στηρίζουν το αίτημά μας


Επερχόμενες WWAMs:
24/01/2015 - 31/01/2015
23/05/2015 - 30/05/2015
19/09/2015 - 26/09/2015

Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος: 31/01/2015

Επικοινωνήστε μαζί μας
Email: meatabolitiongreece@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου