Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Δράση για την Κατάργηση του Κρέατος στην Αθήνα - Σάββατο 31.01.2015, στις 12.00, Ερμού & ΒουλήςAbolish Slavery - Abolish "Meat"  - Athens (Ελλάδα), 31-01-2015

(scroll down for English)
Το 269life Greece την ημέρα για την κατάργησης εμπορίας-σφαγής και κακοποίησης των αδερφών μας, την ημέρα για την “κατάργηση του κρέατος – meat abolition”, θα βρίσκεται το Σάββατο 31/01, στις 12 η ώρα στην Ερμού & Βουλής.

Για όλα εκείνα τα αδέρφια μας που δολοφονούνται εν ψυχρώ κάθε μέρα, για να καταλήξουν νεκρές σάρκες, πτώματα και απομεινάρια πλασμάτων, ενώ θα έπρεπε να είναι ζωντανά και ελεύθερα. 

Για όλα εκείνα τα αδέρφια μας, που τα άψυχα κορμιά τους, καταλήγουν στα πιάτα και στα λουκούλλεια γεύματα της αδιαφορίας, της σαδιστικής αδηφαγίας και της λαιμαργίας όλων των ανθρώπων που αποστρέφουν το βλέμμα τους μπροστά στη σφαγή. 

Για τους ανώμαλους και αδίστακτους δυνάστες τους, που τα χτυπούν, τα τυφλώνουν και τα βασανίζουν μέχρι θανάτου, για να ικανοποιήσουν τα σαδιστικά και αποτρόπαια ένστικτά τους. 

Για όσους δεν θέλουν να δουν την αλήθεια, τον πόνο και την αγωνία που είναι ξεκάθαρη, πίσω από κάθε ματωμένο κομμάτι σάρκας, από τα πτώματα που καθημερινά καταναλώνουν. 

Για όλα τα αδέρφια μας που δεν έχουν φωνή, αλλά τα ουρλιαχτά τους ακούγονται μέσα στις καρδιές και το μυαλό μας.

Για το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα που δεν σταμάτησε ποτέ! Γιατί ήρθε επιτέλους ο καιρός να αναγνωρίσουμε στα ζώα το κυριότερο δικαίωμά τους: να ζουν ελεύθερα, απαλλαγμένα από την εκμετάλλευση του ανθρώπου! Τα ζώα δεν είναι ανθρώπινη ιδιοκτησία! 

Το Σάββατο 31/01, έλα μαζί μας, στον αγώνα για την κατάργηση του δουλεμπορίου! Για όλα τα νεκρά μας αδέρφια, που σφάζονται στο βωμό της λαιμαργίας, της άγνοιας και του κέρδους. Για τα 6 εκατομμύρια χερσαία ζώα που σφάζονται και για τα αμέτρητα ψαρια που δολοφονούνται κάθε λεπτό!


269life Greece will be joining the protestations all over the planet on the world day for the abolition for the abolition of "meat" on Saturday, 31/01, the day dedicated to protestations against the trade - slaughter and abuse of our brothers. On that day we will be at Ermou and Voulis street, at 12 o clock in the afternoon

For all our brothers and sisters that are getting murdered in cold blood every day, to end up dead flesh, carcasses and remains of creature, that should have been alive and free. 

For all our brothers and sisters, whose lifeless bodies end up on the plates and the luxurious feasts of indifference, of sadistic gluttony of humans that turn a blind eye towards their slaughter. 

For all the perverted and ruthless oppressors, that beat them, blind them and torture them till death, only to satisfy their sadistic and twisted instincts. 

For all those who don't want to see the truth, the pain, the agony, which is clear, behind every bloodstained part, of our brother's and sister's corpses, that they consume in daily basis. 

For all our brothers and sisters, that their voice cannot be heard, but their screams echo in our hearts and minds. 
For the biggest holocaust that never ended! For it’s now time to recognize to all animals their most important right: to live free, without the human oppression! Animals are not human’s property!

Join us on Saturday 31/01, in a struggle to abolish slavery! For all our dead brothers and sisters, that are slaughtered to the altar of gluttony, ignorance and bloodstained profit. For the 6 millions of land animals that are slaughtered and for the countless fish that are murdered every minute!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Η Vegan For Life θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της 269life Greece

Τα ζώα δεν είναι προϊόντα, η ζωή δεν έχει τιμή. Δε μπορείς να τη δημιουργήσεις, δεν έχεις το δικαίωμα να την αφαιρείς. Τα ζώα είναι οι συγκάτοικοι μας στον πλανήτη και έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με εμάς στη ζωή και την ελευθερία. Βγες από το σκοτάδι της προπαγάνδας για να δεις το φως της αγάπης και της ηθικής.

Ελάτε να γίνουμε η φωνή όλων των ζώων που υποφέρουν.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση: εδώ και εδώ.

Βίντεο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου