Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

13 Ιουνίου 2015 - Πορείες σε όλο τον κόσμο για το κλείσιμο των σφαγείων. Διοργανώστε τη δική σας πορεία και απαιτείστε δικαιοσύνη για όλα τα ζώα.



Η ηθική καταδίκη της κακοποίησης των ζώων κερδίζει συνεχώς έδαφος σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζουμε ότι τα ζώα δεν πρέπει να υποφέρουν και να θανατώνονται χωρίς λόγο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι από την άδικη σφαγή τους.

Τα σφαγεία αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ηθικό ζήτημα, και μας αναγκάζουν να αντιμετωπίσουμε τις δικές μας αντιφάσεις. Κάθε χρόνο, 65 δισεκατομμύρια χερσαία ζώα και περισσότερα από 1.000 δισεκατομμύρια υδρόβια ζώα, θανατώνονται παγκοσμίως χωρίς να υπάρχει κάποια αναγκαιότητα. Αυτό σημαίνει ότι 178 εκατομμύρια χερσαία ζώα και περισσότερα από 2,74 δισ υδρόβια ζώα θανατώνονται κάθε μέρα.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε την υποστήριξή μας, δυνατά και καθαρά, στο αίτημα της κατάργησης της δουλείας όλων των ζώων, της κατάργησης των πρακτικών που τους προκαλούν το μεγαλύτερο κακό: την εκτροφή τους, την αλίευσή τους και την σφαγή τους. Μπορούμε τώρα να δράσουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλα τα μη ανθρώπινα ζώα.

Στις 13 Ιουνίου 2015, πορείες για το κλείσιμο των σφαγείων θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Σίδνεϊ, στο Τορόντο, στο Κάσσελ, στο Λος Άντζελες, στην Τουλούζη και σε άλλες πόλεις σε διάφορες χώρες, και τον Ιούλιο στη Βέρνη (Ελβετία).

Ακολουθεί το trailer της διοργάνωσης. Πατήστε το CC για αγγλικούς υπότιτλους.

Trailer 2015 - March To Close All Slaughterhouses #stopabattoirs from Elodie Ventura on Vimeo.


Στην ιστοσελίδα stopabattoirs.org, θα βρείτε βίντεο και φωτογραφίες από διαμαρτυρίες σε διάφορες χώρες.

Μαζί, μπορούμε με την συμμετοχή μας να απαιτήσουμε δικαιοσύνη για όλα τα ζώα. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τη δική σας διαμαρτυρία στην πόλη σας.

Μπορούμε αν θέλετε να σας προμηθεύσουμε με οπτικό υλικό: φυλλάδια τα αγγλικά, τα γαλλικά, δελτία τύπου, κλπ. Δείτε εδώ material page.

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις των δράσεών σας: meatabolitiongreece@gmail.com

Επειδή η παραγωγή κρέατος συνεπάγεται τη θανάτωση των ζώων που τρώμε,
Επειδή οι συνθήκες διαβίωσής τους και η σφαγή, κάνει τα ζώα να υποφέρουν,
Επειδή η κατανάλωση ζωικών προϊόντων δεν είναι απαραίτητη,
Επειδή αισθανόμενα όντα δεν πρέπει να κακοποιούνται ή να θανατώνονται χωρίς λόγο,

η κτηνοτροφία, η αλιεία και το κυνήγι, καθώς και η πώληση και η κατανάλωση ζωικών προϊόντων, πρέπει να καταργηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου